Derma

Menyokong Orkestra Filharmonik Selangor

Jadilah Penaja

Orkestra Filharmonik Selangor (SPO) merupakan pertubuhan bukan untung yang mempunyai visi untuk mempromosikan dan menyebarkan kecantikan muzik klasikal di Selangor, mendidik dan melatih ahli musik muda supaya mereka menghayati persembahan secara besar dan organisasi dan  mencungkil bakat baharu dari masyarakat tempatan dengan memberi mereka peluang untuk menyertai persembahan konsert.

Sokongan anda membolehkan SPO untuk terus melatih pemuzik muda kami dan membantu mereka dari segi pemeliharaan alat muzik, kos sewaan tempat persembahaan dan perbelanjaan konsert.

Kami mempersilakan anda untuk menyertai perjalanan kami dalam ikhtiar kami untuk menyediakan pentas bagi ahli muzik klasikal tempatan untuk membuat persembahan dan berkongsi muzik yang merdu dengan masyarakat kita.

Penaja Kami dari Konzert Lalu

4 cara untuk membantu SPO yang anda boleh lakukan!

Sukarelawan

Jadilah sukarelawan untuk membantu pasukan kami menganjurkan aktiviti untuk ahli SPO dan  projek music  kepada masyarakat.

Kelas

Menaja atau menganjur program pembelajaran dan berpendidikan seperti kelas induk dan bengkel untuk meningkatkan kemahiran ahli kami.

Ruang

Penyediaan atau penajaan tempat dan dewan konsert supaya ahli musik dapat akitiviti musik dalam suasana yang kondusif.

Alat Muzik

Perbelanjaan untuk barangan kecil seperti bahan muzik dan kesukarelaan untuk  pemeliharaan dan pembaikan alat muzik dan sebagainya.

Pendermaan Sekali

Kami mempunyai program penajaan yang termasuk tiket konsert VIP dan pengiklanan* dalam buku program konsert, tetapi kami juga terima perbincangan supaya kita dapat saling berfaedah.

*terma dan syarat terpakai

Menderma kepada SPO

Segala pendermaan boleh dilakukan melalui pindahan wang atau cek melalui akaun tersebut:

Persatuan SPO
Malayan Banking Berhad
No. Akaun Bank.: 512857064022

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!